Stomatološka ordinacija - Preventivni pregled Nešković Dent

Stomatološka ordinacija Nešković Dent osnovana je 2014. godine , i od tada nastoji da svojim pacijentima pruži najkvalitetniju stomatološku uslugu. Nalazi se u Majevičkoj ulici 24 , u Novom Sadu. U neposrednoj blizini je porodilište Betanija i Novosadski sajam,  gde se nalazi veliki parkig .

Naš stomatološki tim čine specijalisti oralne hirurgije , dečije i preventivne stomatologije , ortopedije vilica I stomatološke protetike . Takođe u sklopu ordinacije nalazi se i savremeno opremljena zubna tehnika sa višedecenijskim iskustvom, koja garantuje kvalitet.

Vrlo često se srećemo sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad . Zato, nakon prvog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje. Volimo da predočimo pacijentu detaljno i precizno kako bi celokupan proces izgledao od početka do kraja rada.

U našoj ordinaciji možete dobiti stručne savete, konsultovati se oko pojedinih vrsta stomatoloških tretmana, te shodno svojim željama i mogućnostima odabrati idealno rešenje.

Stomatološka ordinacija Nešković Dent je opremljena sa dve moderno uređene sale, od kojih je jedna specijalno dizajnirana za potrebe dečije stomatologije, gde vlada drugarska i opuštena atmosfera koja deci uliva sigurnost i umanjuje strah.

U prijatnom ambijentu, naši stomatolozi pružiće Vam uslugu na vrhunskom nivou, koristeći najsavremenije materijale i opremu renomiranih svetskih firmi. Lečenje zuba od sada je brže, efikasnije i lakše uz pomoć mašinskih endodontskih iglica Švajcarskog proizvođača DentsplySirona. Sa druge strane, ako ne postoji rešenje da se zub sačuva u ustima, implantolozi naše ordinacije ugradiće Vam Straumann implantat koji je već nekoliko godina za redom proglašen kao najbolji u svetu.

Ukažite nam Vaše poverenje, a mi ćemo ga opravdati stručnim i predanim radom.

Scroll to Top